Shakira

Shakira-konserten igår bestod av två timmars väntan och en timme konsert. Inga extranummer. Visserligen var det fullt ös hela tiden under den timmen, men man blev ändå lite besviken på att det var så kort. Vi som inte förstår spanska tyckte även att Shakkan kunde ha sjungit några fler låtar på engelska. Ingen kan dock ha haft några klagomål på att det var för lite energi eller för lite magdans...  

Min vän G, som sett Shakira i Sydamerika när hon var totalt okänd, tyckte att det var en stor kontrast till dagens konsert. Att först ha sett henne, totalt okänd och dessutom kort och tjock(!), framför en publik på 20 personer var något helt annat än hennes jättekonserter idag. På något vis tycks hon också ha blivit längre! Hur detta gått till, att Shakira VÄXT undrade G mycket.
 

Dessutom hade G varit på en annan konsert där hälften av låtarna hade varit playback. Därför hade G nu en teori om att Shakiras röst bara håller i en timme och att det var därför som vår konsert var så kort. Ja, vem vet, kanske det är så. Eller så blir hon bara helt slut av att skutta runt oavbrutet. Eller så är hon egentligen fortfarande kort och tjock, men har druckit en trolldryck innan konserten vars verkan tar slut efter en timme. Ja, så måste det vara. Det finns en logisk förklaring till allt...  ; )


image24


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0