Farliga flickor får flest flickor?

Jag läste en artikel om en heterovetenskaplig undersökning, där man kommit fram till att farliga killar får flest flickor. Jag tror det är likadant med farliga flickor, att de också får flest flickor. Vill vi inte ha dem lite farliga? Eller i alla fall inte hur lättåtkomliga som helst? Vad tror ni?
Undrar vad som gäller för farliga heteroflickor? Får de fler killar? Eller blir killarna skrämda då? Hoppas någon gör undersökningar om det också snart. =)


Carolin Dahlman är kärlekscoach baserad i Sydney och har bland annat skrivit boken Hitta kärlek. Här förklarar hon - med hjälp av vetenskapliga metoder - varför snälla killar aldrig vinner.

Är det inte bara en myt att tjejer vill ha bad boys?
- Tyvärr, det är sant. Även om många kvinnor ligger sömnlösa för att någon kille vägrat svara i telefon, avslöjat att han är gift eller glömt din födelsedag, så är det bad boys vi helst väljer.

Vad stödjer du det på?
- Det är vetenskapligt bevisat att bad boys får fler tjejer. Peter Jonason vid New Mexico State University har forskat fram att det lönar sig med narcissistiska och impulsiva drag. Och att utnyttja andra. De som har dessa mörka sidor fick enligt undersökningen fler tjejer. Sedan har forskaren David Schmitt från Bradley University hittat bevis för att det över hela världen finns ett samband mellan att ha mörka sidor och framgång hos det andra könet.

Vad beror det på?
- Att vi kvinnor är så dumma att vi faller för de där farliga blickarna beror enligt forskningen på att vi gillar det som är lite svårt att få. Det är en evolutionär sanning att det som det råder mest brist på blir mer poppis. Vår hjärna säger till oss att han måste vara ett riktigt kap om han inte ringer. Den som alltid är tillgänglig kan ju inte vara av "god kvalitet", för då skulle han ju inte behöva kämpa så mycket eller hur? Tillgång och efterfrågan, helt enkelt.

Vad kan snälla killar göra?
- Att så många kvinnor väljer bort de snälla killarna är ett problem för de reko männen, men minst lika mycket för kvinnorna. Att falla för bad boys må vara en medfödd instinkt, men det är sällan roligt. Världen är full av ångest, oro, krossade kvinnohjärtan. Det bästa vore väl om de snälla killarna kunde förklä sig till bad boys. Vänta ett ögonblick med att svara på våra mess. Skippa hundögonen tills vi har fallit för er. Ta för er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0