It´s either or I´m afraid

Ojoj, det här med personlig shopping är en mycket farlig sak. Min personliga shoppare heter Sarah och hon är riktigt riktigt duktig. Hon är så duktig att jag bara vill köpa allt hon hittar åt mig. Tyvärr går inte det för då skulle jag inte ha råd med hyran sen. Ändå fick jag med mig alldeles för mycket saker hem. Jag ska prova allting igen tänkte jag och känna efter om det finns något jag kan tänka mig att lämna tillbaka. Helst vill jag ha alla kläderna och ändå ha hela lönen kvar. Men det går ju inte. Jag hör Peter Dalles röst: "It either or I´m afraid. Have to decide". Så det ska jag göra medan jag tittar igenom kjolar, stövlar och tröjor.

Jag hade ju också tänkt kolla om Åhléns personliga shoppare kunde hitta något mer tufft och rockigt. Det gick dock mindre bra. Dels tror jag inte Åhléns har så mycket tufft och rockigt och dessutom är min personliga shoppare så väldigt feminin själv att hennes bild av tufft och rockigt inte liknar min alls. Nej, det där tuffa och rockiga får jag nog leta reda på själv någon annanstans. Om nån rockig brud läser det här kan hon ju lämna mig ett tips på bra affärer! 

Vad har jag mer haft för mig då? Jo, igår spelade jag badminton och lyckades på något sätt göra illa mitt knä. Jag hade tänkt göra att utfall med böjt ben, men benet ville liksom inte böja sig utan förblev rakt och det blev bara tvärstopp när jag kom rusande. Jävligt ont gjorde det också. Nu idag känns det väl lite bättre men det gör fortfarande ont. Jag som hade tänkt hoppa in och spela seriespel i min gamla klubb i morgon. Det blir inget av med det. Men struntsamma. Då får jag i alla fall sovmorgon istället. ; )

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va fan, kan man shoppa kläder på Åhlens?

2008-11-07 @ 21:35:06
Postat av: Annie

Yes, men bara på Åhléns city i Stockholm. Hur det ser ut i resten av landet vet jag inte.

2008-11-08 @ 11:23:20
Postat av: h.



Men rockigt känns ju som ett minst sagt brett begrepp, kan du inte säga några personer vars rockiga stil du gillar?

Kolla vad de har på sig och kopiera stenhårt?

2008-11-09 @ 12:26:54
Postat av: Annie

Jo, får väl göra så nästa gång kanske. Om jag orkar. =) Eller så får jag hitta en personlig flatshoppare. = )

2008-11-09 @ 13:02:42
Postat av: h.



Haha, rock och flat är väl inte samma sak?

Fast flator kanske har bättre koll på rock än någon feminin tös på Åhlens, förstås?

2008-11-09 @ 19:37:24
Postat av: Annie

Nä, det är ju inte alls samma sak. Men en riktigt rockig flata att shoppa med vore ändå väldigt kul. ;)

2008-11-09 @ 21:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0