Bajsvulkan

Igår kväll uppfann jag ett nytt mäktigt men ganska äckligt ord: Bajsvulkan. Ja, varför gjorde jag det undrar ni. Jo, jag använder ibland ordet bajs som ett prefix och förstärkningsord när jag är arg. Om en film är dålig är den en bajsfilm. Och om icakassen går sönder när jag packar ner maten är det en bajspåse. Ja, ni som har hund kanske har vissa invändningar mot detta, men det är som de säger i SOS Skärgården:
"Ord kan ha flera betydelser, älskling".

Igår satt jag i alla fall och försökte ladda upp bilder till mitt bokomslag till boken jag just publicerat på sajten Vulkan.se. Det gick inte bra. Hur jag än försökte ville Vulkan inte acceptera mina bilder. Vår relation slutade därför med att jag sa Bajsvulkan och stängde av datorn och gick och lade mig. Nu ligger min bok ute till försäljning med ett omslag helt utan bilder: ingen bild på framsidan, ingen på baksidan och ingen på författaren. Det är ju orginellt. Kanske en hit. Kanske inte....

Efter att jag sagt Bajsvulkan och sovit hela natten vaknade jag av spöklik sång. Det lät som texten till Sankta Lucia, men det var en annan melodi. Jag satte mig upp i sängen och lyssnade. Jo, det var Sankta Lucia med en annan melodi och det kom från taket. Tydligen hade grannfrun bestämt sig för att överraska sin man med Luciasång. Jag hoppas för hans skull att hon är väldigt snygg och att han är väldigt tondöv.

Efter denna mindre behagliga upplevelse gick jag iväg till kiropraktorn för våra sedvanliga övningar. Först kramas vi och sen misshandlar han mig. Jo, det är faktiskt ungefär så det går till. Han säger:
"Nu tar jag tag i dig här och så kör jag in armen här och om du håller tag om oss sådär..." och just när man har det som mysigast trycker han till så att hela ryggen knakar. Och jag går på det varje gång. Haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0