PS I love you

Skådespelare: Hillary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow
Genre: Komedi, drama, romantik
Tid. 2 tim 5 min
Betyg: två tekoppar




Ja, man hade ju kunnat tro att det var en sån där vanlig romantisk myspysfilm, och det var det väl också, fast lite sämre. Jag tycker den var rätt fånig faktiskt. Det var inte direkt nåt höjdarmanus utan filmen kändes mest som ett litet hopkok av roliga saker som någon tyckte kunde vara kul att ha med. Dessutom skulle Hillary Swank LE väldigt mycket i den här filmen och.. det gör hon faktiskt inte bra. Det ser väldigt konstlat ut. Hillary får ta och medverka i enbart mycket sorgliga filmer utan skratt och leenden i fortsättningen.

Handlingen: Hillarys man som hon älskade har dött, men medan han levde och visste att han snart skulle dö har han skrivit en massa brev till henne som hon får med jämna mellanrum där han lämnar instruktioner om vad hon ska göra. Allting som han har planerat i breven funkar väldigt bra. För bra. Det blir osannolikt och konstigt. Men Hillary bara ler sitt konstgjorda leende och känns lite sådär efterbliven som Martina Haag var i sin film Underbar och älskad av alla. ( Se tidigare recension )

Rekommendation: Näh, se den inte. Den kommer säkert på tv om ett tag och om du inte har nåt bättre för dig kan du ju se den då.


image124

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0