När din dumpning hamnar i tidningen

"Jessica Simpson dumpad - igen" stod det på en Internetsida idag. Vad ointressant tänkte jag först. Sen tänkte jag att det måste vara riktigt hemskt att vara kändis. Tänk dig att du just blivit dumpad av din partner som du älskade över allt annat och att du var alldeles deprimerad och ledsen och så stod det på varenda löpsedel på stan att:

"Anna Johansson (eller vad du nu heter kära läsare) dumpad -igen!" Och vad betyder förresten det där "igen"? Har inte alla vuxna människor med ett känsloliv blivit dumpade någon gång? Kanske med undantag för de där människorna som aldrig vågat ha ett förhållande, men det är ju inte direkt nåt att skryta med. Nej, då vore det väl mer fantastiskt om det hade stått: "Jessica Simpson dumpad - för första gången i sitt liv!"

Eller, tänk om det var du som dumpade din partner/dejt (i kändisvärlden räknas det som ett förhållande om ni träffas mer än en gång) för att du upptäckte att hon/han var ett svin eller bara inte var nåt att hänga i julgranen och sen läser du i tidningen nästa dag: "Anna Johansson dumpad av Bimbo Äckel (fyll i valfritt drägg)". Vete tusan vilket som är värst. Förmodligen skulle man bli mer arg för det senare. Dels för att det inte var sant och dessutom skulle man i det första fallet säkert vara så ledsen för att förhållandet tog slut att man inte orkade bry sig om nånting i omvärlden. Hang in there Jessica! Bry dig inte om de fåniga journalisterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0