Men varför en onsdag?

Det är kul när det öppnas fler ställen, men varför en onsdag? Jag önskar mig ett tjejställe med dansgolv som har öppet på lördagar. Det vore verkligen drömmen!

Från QX.se:

B.A.D. öppnar på klassisk gaymark

STOCKHOLM. Nu på onsdag öppnar Davy Hakkala och Birgitta Jakobsson åter upp sin klubb B.
 A.D. Efter att de lämnat Cattelin startar de upp på Bysis och väcker liv i Söders partytriangel. Det blev ett kort uppehåll för Davy Hakkala och Birgitta Jakobsson. De två upphörde med sin klubb B.A.D på Cattelin för två veckor sedan och gav sig omedelbart ut på lokaljakt.
Nu är det klart att de öppnar upp sina klubb-onsdagar igen på Bysis med målet att återuppliva stämningen och festen från Häcktets tid. Med B.A.D på Bysis får den gamla partytriangeln Side Track, SLM, Bysis och numera även Morfar Ginko en renässans.
- Restaurang Cattelin är en fantastiskt vacker lokal med många möjligheter, säger Birgitta och Davy. Men det vi egentligen eftersökte när vi startade var något som mer överensstämde med hur det var på "gamla Häcktet"-tiden med andra ord schysst barhäng med möjligheter till dans och trevligt umgänge.
B.A.D öppnar redan klockan 17.00 på onsdagarna och nattklubben får fart strax innan midnatt. Bysis har numera öppet till 03.00.
- Vi är helt övertygade om att detta blir det bästa av både gamla B.A.D, Bitch och Side Track. Det blir dj´s, lite Davy i baren och mycket annat, säger de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0