Annie förutspår utgången av Andra Chansen

Duellerna i omgång 1:


Duell 1: Scotts vs Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn kammar lätt hem denna duell, även om hon är sjuk. De där scottarna hade ju en usel låt medan Sarahs var... öh.. lite mindre usel. Men hon sjunger ju bättre i af!


Duell 2: Lili och Sussie vs BWO

Lili och Sussie tar hem detta. Gimme gimme gimme... Det sitter ju redan. BWO:s låt är för långsam å trist. Jag minns inte ens hur den går.


Duell 3: Amy vs Star Pilots

Hmmm.. detta blir ett svårt val. En jättetråkig låt mot en stulen låt. Jag tror den stulna låten vinner ändå för den är det ju ändå lite fart i. Waaiiiting for a star to fall! Ja, så blir det. Amy bryter ihop och börjar gråta och Petra Mede försöker trösta henne och säger att det ju blir en ny festival nästa år, men Amy säger att det inte är därför hon är ledsen utan för att hon inte orkar låtsas längre och avslöjar att hon egentligen är 42 år.


Duell 4: Caroline af Ugglas vs Rigo

Caroline af Ugglas manager har kommit på ett genidrag: Han bakbinder henne till fötter och händer och kör in henne på scenen i en skottkärra. Hon kan sedan endast stå rakt upp och ner och sjunga utan att hålla på att vifta med armar och ben. Eftersom det är hennes kroppsspråk svenska folket stört sig på kan de nu äntligen lyssna bara på själva låten och de inser att den faktiskt är riktigt bra. Caroline slår därmed ut Rigo och alltvaddenuhetteförnåge och går vidare till Final 2.


Finalerna

Final 1: Sarah Dawn vs Lili och Sussie

"Ska det bli damerna utan rösten eller damen med brösten", säger Petra Mede varpå Sarah Dawn får nog av bröstskämten och lappar till Petra så att hon blir medvetslös. Hon körs ut i Carolines skottkärra och Kristian Luuk får ta över resten av festivalen. Sarah blir diskad pga onödigt våld och det blir damerna utan rösten som går till Globen.


Final 2: Star Pilots vs Caroline

Svenska folket vägrar skicka en stulen låt till Globen och Caroline seglar.. öh rullar... vidare till Globen-finalen. ( Nej, inte Ericsson Globe-finalen.)


Kommentarer
Postat av: h.

Läste du i dn hur het man tyckt operan var, i Europa? Klart vinnare sade de.

2009-03-07 @ 14:08:24
Postat av: Annie

Jaså? Nej, har inte läst det. Men jag skulle gärna skicka Malena. Synd att det inte är jag som får bestämma bara. =)

2009-03-07 @ 14:43:40
Postat av: k

Snälla, snälla bort med Caroline af Ugglas!!

2009-03-07 @ 15:33:56
Postat av: Annie

Jag gillar Carolines låt. Den är fin. =)

2009-03-07 @ 22:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0