P!nk i Globen

Så hur är Pink live egentligen? Jo, helt fantastisk. Hon skuttar omkring oavbrutet, dansar, gör konster uppe i luften och ändå blir hon inte andfådd eller sjunger sämre. Jag är imponerad. Och vilken röst hon har. Jag gillade balladerna bäst igår, där hennes röst hördes mest. Jättevackert var det när hon sjöng ”Family portrait” bara till piano och violin. Även Queens Bohemian Rhapsody gjorde hon väldigt bra. Det är inte många artister som kan göra en låt som Freddie Mercury sjungit utan att det blir platt, men Pink har både styrka och känsla i sin röst.

 

Pink hade förutom skickliga musiker och backupsångerskor en hel cirkus med sig, med akrobater som skuttade runt och gjorde volter och hängde från taket. Hon själv var inte mycket sämre. Hon var också uppe i luften och snurrade. En gång hoppade hon bungyjump ner mot scenen också!

 

Pink körde alla sina kända låtar och hon gjorde dem utan en massa jobbiga ändringar och konstigheter, vilket publiken uppskattade. Det var massor av energi från början till slut och inte ens någon paus i mitten. Hela showen var planerad in i minsta detalj. Det var inga extranummer, men det behövdes inte, för hon hade ju liksom redan kört ALLT. Det enda som möjligtvis saknades var en lite mer personlig touch. Showen är väl inövad och det blir inte så mycket spontant prat med publiken. Men det är klart, det är ju ändå mest musiken man är där för.

 

PS: Se upp nästa gång ni köper soffa. Pink hade fått tag på någon mysko variant med hål i där det kom upp en massa armar och smekte henne när hon låg på den.


Kommentarer
Postat av: http://siquidem.blogspot.com

Undrar vad den soffan skulle heta om den fanns på IKEA?

2009-11-13 @ 15:11:16
Postat av: Annie

"TAFS" =)

2009-11-13 @ 16:42:36
Postat av: http://siquidem.blogspot.com

Hahahaha!

2009-11-13 @ 17:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0